Skip to main content

ALV 22 april 2023 in Teylers Museum

Uitnodiging ALV op zaterdag 22 april 2023

Beste leden.

Hierbij attendeer ik u met plezier op de bijeenkomst van onze vereniging in de gehoorzaal van het Teylers Museum op zaterdag 22 april, gezegend met een rijke historie en penningcollectie waarvan Teylers zelf de grondlegger was.

De inloop is vanaf 10.30 uur. Er is een gezamelijke lunch om 13.00 uur waarvoor u zich kan aanmelden. Ook als u naar de vergadering komt zonder lunch stellen we het op prijs te weten dat u komt. Het programma zal o.a. bestaan uit de bestuurstukken en de evaluatie van onze vereniging op dit moment, plannen voor de komende jaren en presentaties van de kunstenaars voor 2023.  's Middags is er een penningmarkt vanaf 14.30 uur waar u voor gematigde prijzen penningen kunt kopen. Laat het ons weten als u als verkoper hiervoor een tafel wil. Het exacte programma en de stukken volgen begin april.

Voor de lunch graag 20 euro over maken naar de Vereniging voor Penningkunst, NL65 INGB 0000096820 o.v.v alv 2023.

Verdere aanmeldingen voor de penningmarkt of aanwezigheid zonder lunch naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.