20-4-2017

KNGMP

UITNODIGING KNGMP JUBILEUMCONGRES 2017 

Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Munt- en Penningkunde (KNGMP) steunt en stimuleert iedereen in Nederland die zich, hetzij beroepsmatig dan wel als amateur, bezighoudt met munten, penningen en papiergeld. Dit gebeurt onder meer door het organiseren van bijeenkomsten, het uitgeven van publicaties, het bevorderen van tentoonstellingen en het ondersteunen van de plaatselijke Numismatische Kringen. 

Ter ere van haar 125 jarig bestaan organiseert het genootschap een jubileumcongres op 16 en 17 juni met een uitgebreid numismatisch programma in het Academiegebouw te Utrecht. 

Voor wie 

Het congres is toegankelijk voor eenieder die geïnteresseerd is in de geschiedenis van munten, penningen en papiergeld. 

Waar 

Het congres vind plaats in het Academiegebouw te Utrecht (Domplein 29, 3512 JE)  Het Academiegebouw ligt centraal, naast de Dom en is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Route. 

Aanmelden

U kunt zich voor deelname aan het congres aanmelden door het inschrijvingsformulier volledig ingevuld te zenden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw aanmelding is pas definitief na ontvangst van uw betaling (zie bijgaande pdf met betaalopties).  Let op! Er is voldoende, maar geen ongelimiteerde ruimte. Wij garanderen plaats aan aanmeldingen en betalingen die vóór 27 mei gedaan zijn.  Vragen mag u gerust en liefst per email vragen stellen. 

Chris Teulings

Secretaris KNGMP 


30-4-2017

Notulen algemene ledenvergadering 2017

Hier vindt u de notulen.


10-4-2017

Jaarpenning en Inschrijfpenning 2017

De nieuwe jaarpenning van Anneke Schollaardt komt binnenkort op de site. De inschrijfpenning die Pier van Leest  voor onze zustervereniging 'het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Munt en Penningkunde' en onze vereniging samen gemaakt heeft wordt gepresenteerd als ook de beeldenaar in mei verschijnt. Vanaf dat moment kan er ook daadwerkelijk ingeschreven worden en is de prijs bekend.

Rein de Goeje